Kestävinkin kaipaa huoltoa

Merkkikorjaamona käytössämme on ajantasainen tietotaito ja alkuperäisosat.

  • Päästöt: bensa, diesel, OBD
  • Ohjauskulmien suuntaukset
  • Tuulilasin kiveniskemäkorjaukset ja lasivaihdot
  • Ilmastointilaitteen huolto
  • Määräaikaishuollot
  • Kaikki rengastyöt ja -myynti
  • Sijaisautopalvelu
  • Alkuperäiset Toyota- ja Citroen-varaosat
  • Jarrutestaukset

Päätyönämme on Toyota- ja Citroen-merkkihuolto ja -korjaus. Huollamme toki myös muitakin merkkejä.

Varaosavarastostamme löytyvät merkkikohtaiset aidot Toyota- ja Citroen-varaosat. Saamme Toyota- ja Citroen-osat suoraan maahantuojilta ilman välikäsiä, joten pystymme myymään alkuperäisosia kilpailukykyiseen hintaan myös ulkopuolisille korjaamoille ja kolarikorjaamoille, kysy tarjousta.

Testaus

Nykyautot ovat pullollaan elektroniikka, johon ei pääse kunnolla käsiksi kuin ainoastaan merkkikohtaisella testauslaitteella. Käytössämme on viimeisin Toyotan ja Citroenin testauslaitteisto vikojenhakuun ja ohjainlaitteiden päivitykseen. Kaikki merkkikohtaiset tiedot ja ohjelmistot ovat suoraan käytettävissämme välittömästi niiden julkaisun jälkeen.

Sijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi

Tuodessasi autosi meille huoltoon saat meiltä käyttöösi edullisen sijaisauton. Saat sen kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi.

Ilmastointilaitteen huolto

Tarkastamme autosi ilmastointilaitteen kylmäaineen määrän ja komponenttien kunnon. Huoltamattoman ilmastointilaitteen teho heikkenee ja laitteeseen kertyvä lika saattaa aiheuttaa epämiellyttävää tuoksua autoon. Jos laitteen kylmäainemäärä ei ole riittävä, kompressori käy useammin ja polttoaineen kulutus lisääntyy. Tiesitkö, että ilmastointilaite tulee huoltaa joka toinen vuosi ja että sitä kannattaa käyttää ympäri vuoden?   Nyt huoltolaite myös uudelle  R 1234YF kylmäaineelle 

Tuulilasin kiveniskemäkorjaus tai vaihto

Auton tuulilasiin saattaa tulla pieniä iskemävaurioita. Pienikin vaurio kannattaa korjata heti. Jos autosi tuulilasiin tulee pienehkö kiveniskemä, on tärkeää, että toimit nopeasti. Näin vältetään vaurion mahdollinen laajeneminen ja tuulilasin vaihto. Toyota-mekaanikon korjaamasta vauriokohdasta tulee siisti ja lähes huomaamaton. Mikäli tuulilasi vaurioituu korjauskelvottomaksi vaihdamme lasin käyttämällä laadukkaita alkuperäisiä tai Pilkington-tuulilaseja.

Katsastustarkastus

Katsastustarkastuksessamme autollesi tehdään perusteellinen kuntokartoitus sekä päästömittaus. Testauksen kohteena ovat jarrut, valot, turvalaitteet, akselisto, ohjauslaitteet, renkaat, yms. Päästömittaustodistus on suoraa rahansäästöä varsinaisessa katsastuksessa. Jos autosi vaatii korjaustoimia, saat meiltä myös tarjouksen korjauksesta. Myös katsastuksessa käynti onnistuu kauttamme vaikkapa huollon yhteydessäkin.

Akku

Akku on auton tärkeimpiä varusteita ja sen toimivuuden varmistaminen vaatii säännöllisiä kuntotarkastuksia. Mittalaitteillamme tarkastamme autosi akun kunnon hetkessä, ja jos akku on vaihdon tarpeessa, saat meiltä aidon Toyota-akun edullisesti.

Ohjauskulmat

Ohjauskulmien tarkistus ja säätö on toimenpide, jota toisinaan tarvitaan jos renkaasi kuluvat toiselta reunalta tai ajo on epävakaata. Suoritamme kulmien tarkistuksen laadukkaalla nelipyöräsuuntauslaitteella.

Renkaat

Rengasmerkeistä kauttamme saa miltei kaikki laatumerkit, esim. Continental, Bridgestone, Nokian, Michelin, Firestone.