Kestävinkin kaipaa huoltoa

Meillä Toyotastasi huolehtivat asiantunteva huoltoneuvoja sekä ammattitaitoiset mekaanikot. Toyota autohuoltohenkilöstö koulutetaan omassa, jo yli 35 vuotta toimineessa, ammattikoulussa. He auttavat ja neuvovat sinua autosi kuntoa tai huoltoa koskevissa asioissa.

Kaikki kolme mekaanikkoamme Tero, Ville ja Janne ovat suorittaneet Toyota ammattioppilaitoksen järjestämän Toyota-mekaanikon ammattitutkinnon ja toimintaa pyörittävältä Veli-Matti Sepänmaalta löytyy 35 vuoden Toyotan huolto- ja korjaamon työnjohto kokemuksen lisäksi meriittejä Toyota Mestarimekaanikko -kilpailuistakin.

Varaosat

Toyota varaosavarastomme sisältää keskeiset huolto-osat suoraan hyllystä. Mitä meiltä ei löydy, pystymme hankkimaan nopealla aikataululla suoraan Toyotan maahantuojalta. Varaosamyyntiä myös muille korjaamoille ja kolarikorjaamoille edullisesti.

Sepänmaan korjaamo - Toyota-varaosat

Varaa huolto

Toyota-huollon voi varata kahdella tavalla, joko Toyotan ajantasaisen varausjärjestelmän kautta osoitteessa toyota.fi/sepanmaa tai alustavasti viereisellä lomakkeella, jolloin otamme yhteyttä ja varmistamme ajan.

www.toyota.fi/sepanmaa

Jos varaat huollon Toyotan varauspalvelun kautta, varauksesi siirtyy suoraan Sepänmaan korjaamon varauskirjaan. Saat samalla myös hinta-arvion.

Siirry varauspalveluun
Lue lisää palveluista    
Toyota huoltovaraus

Huoltovarauslomake

Tällä lomakkeella voit lähettää esitiedot, otamme yhteyttä ja vahvistamme varauksen.

Auton tiedot

Määräaikaishuolto, ajokilometrimäärään perustuva
Vuosihuolto (edellisestä huollosta yli 12 kk)

Muut työtilaukset/vikaoireet:

Lisäpalvelut

Ilmastointihuolto
Katsastuspalvelu
Sijaisauto

Henkilötiedot

Valitse yhteydenottotapa:

Sähköpostilla
Puhelimitse

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.